IRT 3000

vsebina

Secov interaktivni katalog Machining Navigator poenostavlja dostop do podatkov o izdelkih

16.04.2018

Seco Tools predstavlja novo pametno interaktivno funkcionalnost na straneh svojega kataloga Machining Navigator v PDF-obliki. Nova funkcionalnost uporabnikom omogoča hiter dostop do dodatnih informacij o izdelku in podpore, ki presega tisto, ki je na voljo v običajnih katalogih, hkrati pa omogoča tudi naročilo izdelkov.

Strani kataloga Machining Navigator s pametno interaktivnostjo so na las podobne tistim v običajnem interaktivnem katalogu PDF ali brošuri, vendar se ponašajo z nekaj koristnimi zmogljivostmi. Uporabniki lahko z enim samim klikom na ime izdelka na seznamu izdelkov v kazalu na hitro odprejo stran v katalogu, na kateri je specifična serija izdelkov. Namesto iskanja po več katalogih, brošurah ali spletnih straneh spletnih mest lahko uporabniki s samo nekaj kliki odprejo stran izdelka v interaktivnem katalogu in si ogledajo podrobne informacije in koristne povezave.

V Machining Navigator v PDF-obliki so vključene tudi povezave do spletnega mesta secotools.com, kjer si lahko ogledate poglobljeno predstavitev o vseh izdelkih podjetja Seco. Vključena je tudi podpora, ki uporabnikom omogoča iskanje in naročilo najboljšega orodja za določene potrebe.

Secova interaktivna funkcionalnost uporabnikom omogoča, da si sestavijo svoj "povzetek" izdelkov tako, da izbirajo strani kataloga. Takšno zbirko je nato mogoče poslati po e-pošti, natisniti ali prenesti za uporabo v prihodnosti.

Več podatkov o straneh Secovega novega interaktivnega kataloga Machining Navigator je na voljo na: secotools.com
 

021378.tif-4wrrczytvlf

ar©tur 2016