IRT 3000

vsebina

Vabilo na posvet v okviru 26. Mednarodne konference o materialih in tehnologijah

27.09.2018

Vabimo vas včetrtek, 4. oktobra 2018, od 09:00 do 18:00 ure v GH Bernardin v Portorožu.

Vabimo vas, da se nam pridružite na dogodku, ki ga pripravljamo pod okriljem Strateškega sveta za metalurgijo in pokroviteljstvom SRIP MATPRO in je namenjen srečanju in izmenjavi mnenj med slovenskim gospodarstvom in inštitucijami znanja. Govorilibomo o materialih v krožnem gospodarstvu ter razvoju kompetenc za prihodnje izzive, na posebni delavnici pa bo predstavljen 3D tisk kovinskih materialov.

content_program

Materiali v krožnem gospodarstvu
Materials in Circular Economy

Dopoldanski del bo v angleškem jeziku in bo namenjen predstavitvi strokovnih vsebin podjetij: SIJ Acroni, SIJ Metal Ravne, Impol, Talum, Štore Steel, TPV in drugih. Na strani inštitucij znanja pa sodelavci IMT, OMM NTF in KI.

Popoldanski del:

Razvoj kompetenc za prihodnje izzive

Popoldanski del bo namenjen pogledu v prihodnost skozi kompetence fokusnih področij, ki ga bomo na pilotu SRIP MATPRO predstavili vsem udeležencem.


Petek, 5. oktobra 2018, od 10:00 do 15:00 ure

3D tisk kovinskih materialov – delavnica

Pod okriljem SRIP-ov Materiali za končne produkte in Mobilnosti ter v sodelovanju s konzorcijem SiEva organiziramo delavnico 3D tisk kovinskih materialov. Na delavnici se bodo predstavili slovenski in vodilni evropski raziskovalci na področju 3D tiska, proizvajalci opreme za 3D tisk kovinskih materialov in končni uporabniki najnovejše dodajne tehnologije.


Veseli bomo, če se nam boste lahko pridružili 4. in 5. oktobra 2018 v GH Bernardin v Portorožu. Dogodek je brezplačen, vendar vas zaradi lažje organizacije dogodka vabimo, da se prijavite preko spodaj objavljenega prijavnega obrazca.
 

Program in ostalo si lahko ogledate tukaj...

ar©tur 2016