IRT 3000

vsebina

Podjetje Dranetz predstavlja novo spletno aplikacijo PQView® DE za uporabo s stalnimi nadzornimi sistemi električne energije

06.11.2018

Spletna aplikacija PQView® DE nadomešča programsko opremo Encore Series Software za uporabo s stalnimi nadzornimi sistemi Dranetz. PQView DE nudi sodobno odzivno spletno zasnovo, ki uporabnikom omogoča komunikacijo z nadzornim sistemom prek skoraj vseh platform, vključno z namiznimi računalniki, prenosnimi računalniki, tabličnimi računalniki in pametnimi telefoni.

181028-3Podjetje Dranetz Technologies predstavlja PQView DE kot nadomestilo programske opreme Encore Series Software (ESS) za uporabo s sistemi za kakovost, povpraševanja in nadzor električne energije. ESS je temeljila na vtičnikih Java, ki v novejših spletnih brskalnikih niso več podprti. PQView DE s svojim novim videzom in sodobno zasnovo ponuja celoten nabor funkcij, s katerim so dolgotrajni uporabniki programske opreme Drenetz že dobro seznanjeni, pri tem pa so izkoristili podprte sodobne funkcije brskalnikov in odzivno zasnovo. PQView DE je v celoti združljiva z vsemi izdelki podjetja Dranetz, ki so bili podprti v programski opremi ESS, vključno z družino izdelkov 61000, števci ES in starimi podatkovnimi vozlišči DataNode, serije 55xx. PQView DE temelji na platformi programske opreme za podjetja PQView, ki jo je razvila in nudi podporo zanjo pridružena družba Electrotek Concepts, uporabljajo pa jo stranke gospodarskih javnih podjetij po vsem svetu. Posledično bodo imeli uporabniki aplikacije PQView DE, katerih potrebe se povečujejo, omogočeno nemoten prehod na bolj razširljivo in funkcionalno bogato platformo programske opreme za podjetja PQView.

»Obstoječim strankam podjetja Dranetz z veseljem dajemo na voljo ta novi izdelek«, je dejal David Ellis, predsednik in izvršni direktor Global Power Technology (matična družba). »Prepričani smo, da bo našim strankam všeč nov sodobni dizajn in odziven spletni vmesnik. Tisti, ki se odločajo za Dranetz, bodo takoj deležni koristi, ki jih ponuja delo z informacijsko zmogljivo platformo, ki bo prilagodljiva in jim bo pomagala, da ostanejo dobro obveščeni, saj se njihove potrebe povečujejo ali postajajo vse bolj zapletene. PQView DE nudi nemoteno nadgradnjo s stare programske opreme Encore Series Software, ki jo nadomešča.«

Podjetje Dranetz je bilo prvo podjetje, ki je uvedlo stalno nameščene nadzorne sisteme ali stalne nadzorne sisteme kakovosti električne energije. Njihov, v industrijski panogi vodilni stalni nadzorni sistem, vključuje podatkovna vozlišča Dranetz HDPQ Power Quality DataNodes, družino instrumentov za kakovost električne energije 61000 (61STD, 61SG, 61SGD) in družino serije števcev povpraševanja po energiji in energetskih števcev. Vsi so v celoti združljivi z novo spletno aplikacijo PQView® DE (nadomešča ESS) in spletno sistemsko programsko opremo PQView.

http://www.dranetz.com/

ar©tur 2016