IRT 3000

vsebina

Mednarodni industrijski sejem 2019 v Celju – Novosti, ki šele prihajajo na tržišče

13.02.2019

Najpomembnejši proizvajalci, nosilci ključnih blagovnih znamk na področju orodjarstva, strojegradnje, varjenja in rezanja, materialov in komponent ter naprednih tehnologij se bodo letos od 9. do 12. aprila predstavili na Mednarodnem industrijskem sejmu v Celju. V Celjskem sejmu z zadovoljstvom ugotavljajo, da je odziv razstavljavcev izjemen, tudi letos bo sejmišče v celoti polno.

Odličen odziv razstavljavcev napoveduje bogato sejemsko dogajanje
190203-5Na Mednarodnem industrijskem sejmu bodo predstavljene novosti, ki jih ni mogoče videti nikjer drugje kot na sejmu, saj jih zaradi velike vrednosti nihče nima na zalogi. Sejem je tako edina priložnost za ogled posameznih novosti, njihovo delovanje bodo predstavili strokovnjaki iz tovarne. Letos bodo med drugimi predstavljene novosti v programski opremi CAD, IoT in PLM, robotsko CMT varjenje, najnovejši upogibni stroj, novi stroji za orbitalno varjenje, prikazan bo povsem nov postopek varjenja TIPTIG, pa tudi največje varilne klešče na svetu. Celjski sejem bo skupaj s strokovnimi partnerji poskrbel tudi za aktualno strokovno dogajanje. Na dnevu varilne tehnike se bodo zbrali strokovnjaki s področja varjenja, na tradicionalnem državnem tekmovanju varilcev pa se bodo imeli možnost izkazati najboljši varilci v Sloveniji. Prvi dan bodo na sejmi poselili tudi sejemska priznanja.

Mednarodni industrijski sejem bo tako znova upravičil sloves največjega in najpomembnejšega sejma teh dejavnosti v regiji CEE. Na sejmu bodo prisotni vsi, ki na tem področju kaj pomenijo v Evropi in tudi širše, ter želijo skleniti nove posle za svoje izdelke in storitve. Prav strokovni sejmi, kot je Industrijski sejem, so po besedah izvršnega direktorja Celjskega sejma, d. d., sami po sebi dokaz, da so sejmi kljub vsem novim tehnologijam in digitalizaciji še vedno pomembno orodje, ki podjetjem v obdobju hitrega razvoja omogočajo enostavno predstavitev novosti in takojšnje testiranje, kako se bodo obnesle na trgu.

ar©tur 2016