IRT 3000

vsebina

Konferenca »World Class Manufacturing – Proizvodnja svetovnega razreda«

28.02.2019

Podjetja se srečujejo z številnimi izzivi, kako povezati sodobne tehnologije z že uveljavljenimi metodami. Spoznajte sodobne rešitve avtomatizacije in digitalizacije, vedno bolj aktualne izzive Industrije 4.0 ter uporabo Blockchain rešitev za upravljanje vse bolj avtonomnega mobilnega sveta.

190223-3Svoje rešitve in izkušnje bodo z nami delili mednarodno priznani predavatelji iz podjetij Ford Motor Company, Hager Group, IBM, Schaltbau, T-Systems International, International TPM Institute in drugi.

Vabljeni, da se nam pridružite na
WCM konferenci 2019 - TRANSFORMATION 4.0,
14. in 15. marca 2019 v Ljubljani
in na ogledu podjetja Danfoss Trata v Ljubljani

Izjemne teme in vrhunski strokovnjaki konference:
Dr.-Ing. Uwe Winkelhake je strokovnjak z bogatimi izkušnjami, ki bo na primerih predstavil izčrpna in praktična priporočila za aktivnosti v zvezi z digitalno transformacijo avtomobilske in dobaviteljske industrije. Vabljeni tudi na njegovo DELAVNICO v popoldanskem delu prvega dne konference s praktičnim prikazom oblikovanja načrta (Roadmapa) za transformacijo podjetij in dodatnimi idejami za vaše procese. Uporabne rešitve vam bodo predstavili tudi ostali predavatelji.

Kot primer dobre poslovne prakse pa tokrat organiziramo OGLED PODJETJA Danfoss Trata d.o.o., ki v svetovnem merilu ustvarja inženirstvo prihodnosti

V okviru konference bodo izvedene praktične DELAVNICE, na katerih boste razvijali neizkoriščene potenciale svojih poslovnih modelov, se lotili konkretnih primerov in skupaj oblikovali možne rešitve.

Imeli boste priložnost neposrednega dialoga s strokovnjaki, povezovanja z ostalimi udeleženci ter odkrivanja novih inovativnih možnosti za svoje področje poslovanja.

Pridružite se nam in bodite del transformacije 4.0 na WCM konferenci 2019!

http://www.wcm-lean.com

ar©tur 2016