IRT 3000

vsebina

S pomočjo podjetja Meusburger v 5 minutah do plošče toplega bloka

29.04.2019

S povsem novim konfiguratorjem Meusburger za plošče toplega bloka je s samo nekaj kliki ustvarjeno popolno ohišje, vključno s toplokanalnim razdelilnim blokom. Konfigurator prepriča z maksimalno fleksibilnostjo, takojšnjo izdelavo 3D-podatkov ter s takojšnjim prikazom cen. Ta svetovna novost je rezultat odličnega sodelovanja med podjetjema Meusburger in PSG.

190422-3Novi konfigurator Meusburger za ekskluzivne plošče toplega bloka sedaj ponuja možnost individualnega izbora toplokanalnega razdelilnega bloka, kot tudi fleksibilnega pozicioniranja šob in celotnega razdelilnega bloka v plošči za tolpokanalni blok. Debelina plošče za toplokanalni blok FH 63 in dolžina šobe sta izračunani samodejno na podlagi vnosa različnih parametrov v konfigurator. Pri izbiri velikosti ohišja dinamični prikaz optimalno prikazuje razmerje med razdelilnim blokom in ploščo za toplokanalni blok. V primeru dvoma se izbere naslednja večja ali manjša plošča. Po določitvi temperiranja so nazadnje še izbrani material plošče za toplokanalni blok ter vse druge plošče za popolno ohišje.

3D-podatki in prikaz cen
Med konfiguracijo je že omogočen prikaz razdelilnega bloka v živo. Tako lahko spremljate in urejate posamezne prilagoditve neposredno na zaslonu. Ob koncu postopka se takoj ustvarijo 3D-podatki, ki so kupcu na voljo za prenos. Druga prednost je takojšen izračun cene. To omogoča konstrukterju, da se pri snovanju konstrukcije orodja osredotoči na druge teme in prihrani dragocen čas.

Kratek rok dobave celotnega paketa
Poleg plošče toplega bloka lahko neposredno pri podjetju Meusburger naročite potrebne vgradne elemente in nji pribor. Tako dobite vse na enem mestu in samo z enim naročilom. Individualno izbrane komponente plošče toplega bloka so dobavljene v najkrajšem možnem času v običajno visoki kakovosti. Medtem, ko je razdelilni blok dobavljen v celoti sestavljen, prejme kupec ploščo toplotnega bloka kot običajno ločeno. Tako vam je prihranjeno razstavljanje sistema in s tem prihranek časa pri nadaljnjih postopkih obdelave.

Standardizacija na področju toplokanalnih sistemov
»Po prevzemu podjetja PSG leta 2016 je to še en korak k standardizaciji na področju toplokanalnih sistemov. Odlično sodelovanje znotraj skupine Meusburger bo dopolnilo projektno povezano poslovanje,« pravi direktor Guntram Meusburger o uvedbi nove skupine izdelkov.

https://www.meusburger.com

ar©tur 2016