IRT 3000

vsebina

Novi večconski regulator HASCO

09.05.2019

HASCO širi svoj portfelj izdelkov za vročekanalno tehniko z inovativno generacijo regulatorjev v seriji H1280/... Prednosti tega regulatorja so visoka funkcionalnost, celostna diagnostika in preprostost upravljanja. Na voljo so namizna ohišja treh velikosti s 6 do 36 conami.

190505-4Z intuitivnim uporabniškim vmesnikom na dotik je regulator preprost za upravljanje, edinstvene in inovativne upravljalne funkcije pa uporabniku pomagajo od vsega začetka z vnosom podatkov na vseh nivojih navigacije. Integrirana funkcija pomoči zagotavlja podporo za vse funkcije, zato zamudno iskanje po navodilih ni potrebno. 7-palčni zaslon je individualno nastavljiv in vrtljiv, tako da lahko vedno nastavite najboljši kot.

Funkcije, ki jih ponuja regulator, vključujejo celostno spremljanje, s katerim se varujejo regulator, vročekanalni sistem in orodje. Asistent za iskanje napak pa pomaga pri hitrem odkrivanju vzroka napake, vsebuje pa tudi ilustrirana navodila za odpravljanje napak. Zasnova naprave je trpežna in lahko dostopna za servisiranje, ponaša se z odličnim odvajanjem toplote, senzorski vhodi pa so opremljeni z napetostno zaščito. Poseben postopek zagona pa kratek stik zazna v delcu sekunde – veliko prej, preden bi lahko pregorela varovalka. Regulator deluje v zvezdastih in deltastih omrežjih in ima vgrajene komunikacijske vmesnike Ethernet, RS485, CAN in USB.

www.hasco.com

ar©tur 2016