IRT 3000

vsebina

Predstavitev novega stroja za krivljenje pločevine

13.06.2019

Podjetje Hans Schröder Maschinenbau GmbH je z novim strojem MAKU razširilo svojo ponudbo na področje motoriziranih strojev za krivljenje plo- čevin majhnih debelin. Pred uradno prestavitvijo stroja je podjetje Schröder povabilo osem svojih evropskih prodajnih partnerjev na prikaz delovanja stroja na lokacijo podjetja v mestu Wessobrunn-Forst. Glavni razlog za ta prikaz je bila želja številnih prodajnih partnerjev, da bi lahko čim prej predstavili ta privlačen in vsestranski stroj na različnih sejmih ali na svojih lokalnih dogodkih. Za potencialne kupce na Danskem je bil krivilni stroj predstavljen 27. in 28. marca v podjetju Muncholm A/S v mestu Hadsten.

190609-4Stroj za krivljenje pločevine MAKU podjetja Hans Schröder Maschinenbau GmbH je med prvo predstavitvijo v Wessobrunn-Forst navdušil osem evropskih prodajnih partnerjev podjetja iz Danske, Švedske, Nizozemske, Švice, Francije, Poljske in Nemčije. Podjetje Schröder, ki je specializirano na področju predelave pločevine, želi z novim strojem MAKU ponuditi svojim kupcem vse prednosti, ki jih nudi enostavno in natančno upravljanje stroja ter učinkovitost motoriziranega krivilnega stroja, ki v proizvodnji ne zaseda veliko prostora.

Stroj MAKU je na razpolago z delovno dolžino 2.520 mm in 3.220 mm ter predstavlja idealen stroj za vse uporabnike, ki še nikoli niso uporabljali motoriziranega krivilnega stroja za pločevino do debeline 1,5 mm. Podjetje z novim strojem MAKU ponuja izjemno robusten stroj v standardni konfiguraciji, s torzijsko odporno konstrukcijo in visoko natančnimi pogoni ter enostavno programsko opremo “nanoTouch” za upravljanje stroja. Novi stroj prepričuje tudi s številnimi opcijami. Za vpetje pločevine je na razpolago veliko različnih možnosti. Poleg tega se stroj lahko naroči tudi z grafičnim krmilnim sistemom POS 2000 Professional.

www.schroedergroup.eu

ar©tur 2016