IRT 3000

vsebina

Schneider Electric je napovedal Easy UPS 3M trifazni UPS z notranjimi baterijskimi moduli

20.02.2020

Schneider Electric, vodilni na področju digitalne preobrazbe upravljanja energije in avtomatizacije, je predstavil prvo različico Easy UPS 3M trifaznega neprekinjenega napajanja (UPS) s 60 in 80 kVA (400V) notranjimi baterijskimi moduli velike zmogljivosti. Easy UPS 3M UPS je utelešenje enostavnosti, saj je enostaven za namestitev, uporabo in vzdrževanje ter zagotavlja neprekinjeno poslovanje malim in srednje velikim podjetjem in je izjemno primeren tako za podatkovne centre kot tudi za industrijska okolja.

200219 SL2Easy UPS 3M z notranjimi baterijskimi moduli je na voljo v vseh 400V regijah sveta, razen na širšem območju Kitajske, Japonske in širšem območju Indije. V začetku leta je bil predstavljen Easy UPS 3M z zunanjimi baterijami, ki podpirajo 60-200 kVA. Easy UPS 3M z notranjimi baterijskimi moduli omogoča uporabnikom enostavno izbiro UPS-ja z vnaprej opredeljenim časom izvajanja nalog, kar poenostavi postopek izbire in pospeši uporabo rešitve.

»Easy UPS 3M z notranjimi baterijskimi moduli, optimiziranim odtisom in s konkurenčnimi lastnostmi, omogoča Schneider Electricu, da bolje zadovolji tako potrebe uporabnikov kot tudi zahteve svojih partnerjev iz različnih panog industrije, zaradi česar je primeren za mala in srednja podjetja, podatkovne centre in proizvodne obrate,« je dejal Christopher Thompson, podpredsednik sektorja za trifazno poslovanje v Schneider Electricu. »Easy UPS 3M izpolnjuje vse večje potrebe trga po zanesljivi in ​​praktični rešitvi, ki združuje razpoložljivost energije, upravljanje in kakovost, hkrati pa zmanjšuje skupne stroške lastništva. «  

Schneiderjev globalni servis z močnim lokalnim omrežjem strokovnih serviserjev, strankam ponuja celoten obseg storitev v celem življenjskem ciklu Easy UPS 3M-a. Uporabniki imajo ugodnost vključene start-up storitve, ki zagotavlja pravilno in varno konfiguracijo UPS-ja za doseganje najboljše učinkovitosti, zanesljivosti, varnosti in brezskrbnosti.

Enostaven za namestitev, uporabo in vzdrževanje, Easy UPS 3M:

  • Enostavne konfiguracije z vgrajenim stikalom za vhodno/izhodno/obhodno napetost, kar odpravlja potrebo po zunanji škatli z varovalkami. Enostaven za servisiranje, saj omogoča sprednji/zgornji dostop in ima vgrajeno upravljanje življenjske dobe UPS-ja.
  • Odporen je na zahtevne okoljske pogoje in je prevlečen s tiskanimi sklopnimi ploščami. 
  • Poenostavlja sistem, hkrati pa zmanjšuje naložbe v kapitalske izdatke in zagotavlja do 99-odstotno učinkovitost v varčnem ECO načinu delovanja, zaradi česar je idealen za mala in srednje velika podjetja. 


Za več informacij obiščite stran s splošnim pregledom Easy UP3 3  serije.

http://www.schneider-electric.si

ar©tur 2016