IRT 3000

vsebina

EIT Manufacturing vabi organizacije k sodelovanju v Razpisu za zbiranje predlogov 2022

05.03.2021

Vabimo organizacije, ki trenutno niso članice našega združenja, da sodelujejo v našem Razpisu za zbiranje predlogov.

Kaj delamo  

EIT Manufacturing je inovacijski ekosistem, katerega poslanstvo je združiti evropske proizvodne akterje, da bi evropskim izdelkom, procesom, in storitvam dodali edinstveno vrednost, ter spodbujali globalno konkurenčno in trajnostno proizvodnjo. Več si lahko preberete tukaj O nas.  

Zbiramo predloge za dejavnosti na področju izobraževanja, inovacij in ustvarjanja podjetij, mi pa bomo skupaj s partnerji vlagali in tako dosegli ekonomsko vrednost in družbeni vpliv.  

Kdo lahko sodeluje  

Vabimo organizacije, ki trenutno niso članice našega združenja, da sodelujejo v našem Razpisu za zbiranje predlogov. Za več informacij o tem, kako se pridružiti, prenesite Smernice za Razpis za zbiranje predlogov 2022.  

Organizacije, ki nameravajo sodelovati v razpisu, morajo izpolnjevati naslednja merila:

  • biti sposobne izboljšati stanje evropske predelovalne industrije in kompetence
  • biti upravičene do financiranja EU v skladu s pravili Obzorje Evropa, npr. vključeni v Evropo ali pridružene države

  (Mikro MSP in posamezniki niso upravičeni)  

Kako se pridružiti  

Če želite izraziti zanimanje za sodelovanje, izpolnite ta obrazec. Prosili vas bomo za ključne informacijam o vaši organizaciji, vključno s splošnimi kompetencami na področju proizvodnje in posebnim zanimanjem za ta razpis.  

Opomba: V skladu z našim statutom mora biti glavni partner dejavnosti obstoječi član EIT Manufacturing. To pomeni, da boste morali postati del skupine za predloge, vključno z vsaj enim obstoječim članom EIT Manufacturing. Z našimi člani lahko stopite v stik prek predstavnika, ki je naveden na našem seznamu trenutnih partnerjev. Poleg tega bodo podatki, ki ste jih navedli na obrazcu, objavljeni za naše obstoječe partnerje, ki nato lahko stopijo v stik z vami.  

Če bo predlog, s katerim sodelujete, izbran za izvedbo leta 2022, boste morali postati član skupnosti EIT Manufacturing kot »Activity Partner«, to je »dejavnostni partner«. To pomeni plačilo članarine v višini 10.000 EUR iz sredstev EIT Manufacturing. Po letu 2022 se lahko prijavite za stalno članstvo.  

Ključni datumi  

  • Predprijave: se odprejo 1. marca 2021 - zaključijo 22. marca 2021, 23:59 po SEPČ
  • Glavni razpis: se odpre 25. marca 2021 - zaključi 7. maja 2021, 23:59 po SEPČ
  • Razglasitev odločitve o sprejemu predlogov: 2. julij 2021
  • Dokončane revizije predloga: 23. julij 2021
  • Začetek sprejetih dejavnosti: 1. januar 2022

Več informacij o razpisu najdete TUKAJ

EITM_EU_HUB_RGB_Portrait_Full colour

ar©tur 2016