IRT 3000

vsebina

S Seco Suggest lahko takoj optimizirate podatke o orodju in rezalne parametre

14.10.2021

Stranke družbe Seco Tools lahko s hitrimi in strokovnimi priporočili orodij nedavno prenovljenega orodja Suggest, brezplačnega spletnega vira, ki je na voljo kadar koli, porabijo manj časa za optimizacijo postopkov.

PR_IMG_Seco Suggest To Find the Right Tooling Solution.jpg_ico500Foto: Seco Tools

Ko strojna obdelava postaja vedno kompleksnejša, tolerance nižje, dobavni roki krajši, usposobljene operaterje pa je vedno težje najti, delavnice potrebujejo zanesljiv dostop do nasvetov, ki jim bodo pomagali najti najučinkovitejše rešitve za orodja. Ko uporabnik v Suggest vnese ključne informacije o svojih strojih in zahtevah glede načina uporabe, prejme verodostojna priporočila in rezalne parametre v manj kot minuti.

Pospešite nastavitev za večjo produktivnost
Suggest vam omogoča, da v realnem času dostopate do informacij o izdelkih družbe Seco in priporočenih rezalnih parametrih za večino izdelkov družbe Seco, s tem pa lahko delavnice skrajšajo čase ciklov. "Vsako skrajšanje časa strojne obdelave delavnici pomaga ohraniti konkurenčne prednosti, tradicionalna izbira rezalnega orodja pa je lahko težavna in zamudna, zlasti za manj izkušene operaterje," je povedal Gerrit Kremer, glavni produktni vodja za storitve za digitalne izdelke.

Pridobite ustrezne alternative
Ker je lahko za vsak primer strojne obdelave ustrezna več kot ena rešitev za orodja, Suggest ponudi tudi seznam alternativnih izdelkov, ki so lahko primernejši za uporabnikove edinstvene predpogoje. Delavnicam, ki želijo optimizirati programiranje navojev, Suggest skupaj s podrobnostmi o načinu uporabe ponudi tudi popolnoma optimizirano kodo CNC.

Osredotočite se na priročnost za stranke
Suggest, ki je zdaj na novo optimiziran za še enostavnejšo uporabo, delavnicam pomaga hitro in natančno pridobiti rezalne parametre ter priporočila za orodja. S to celovito rešitvijo glede vprašanj o strategijah rezanja lahko stranke s pomočjo strokovnega znanja družbe Seco Tools dosežejo najboljše rezultate proizvodnje.

Za več informacij, kako inovativni izdelki Seco, strokovne storitve, znanje in izkušnje poskrbijo za uspešno delovanje proizvajalcem v vseh panogah industrije, obiščite www.secotools.com.

ar©tur 2021