IRT 3000

Sadržaj

Stručna literatura

Bionika

Bionika je osupljiva in vznemirljiva veda, ki skuša rešiti tehnične probleme in izzive z izkoriščanjem znanja narave in biologije. Bionika, znana tudi kot biomimikrija, biomimetika, se ukvarja s prenosom pojavov iz narave v tehnologi-jo.

€24.90

Mala šola mazanja - PREDNAROČILO

Kot lahko pričakujemo glede na naslov Mala šola mazanja, so v knjigi zajete osnove s področja maziv in njihove uporabe, se pravi mazanja. Primerna je za vse, ki še nimajo znanja na tem področju, pa tudi za tiste, ki se s tem področjem ukvarjajo že dlje časa. To so še posebno vzdrževalci, tehnologi, nabavni referen-ti, lastniki manjših podjetij, pa tudi učitelji, učenci, dijaki in študenti.

€29.00

K1: Primenjena fizika odrezavanja metala – dobre prakse

Knjiga predstavlja praktični vodič „šta raditi“ i „kako raditi“ da procesi obrade metala odrezavanjem budu pouzdani, produktivni i profitabilni.

€25.00

K2: Slabljenje alata - praktični modeli

Većina problema koji se pojave u postupku odrezavanja može se smatrati za događaje povezane s habanjem alata. Ta knjiga se posvećuje samo toj tematici i nudi praktične smernice za rešavanje s tim povezanih izazova. Knjiga za najbolju produktivnost u radionici.

€25.00

K3: Odrezavanje metala - teorije u praksi

Treća u seriji knjiga o odrezavanju metala, koja se posvećuje praktičnom vidiku. Upotrebljiva naročito u odeljenjima mehaničke obrade i njima sličnim odeljenjima. (Posebno primerna za vazduhoplovni i energetski segment.)

€29.00

Knjiga Umetnost brizganja

Odlično pomagalo za preradu termoplasta, koje predstavlja mnogobrojna praktična iskustva i ispostavlja greške kod brizganja, kao i načine kako ih izbeći.

€29.00

Zbirka knjiga SECOTOOLS - 2 knjige

Kod narudžbe čitave zbirke knjiga SECOTOOLS – kod kupovine dve knjige iz zbirke nudimo vam popust 10 %.

€50.00

Zbirka knjiga SECOTOOLS - 3 knjige

Kod narudžbe čitave zbirke knjiga SECOTOOLS (3 knjige) priznajemo vam popust 15 % na čitavu kupovinu.

€79.00

€67.15

ar©tur 2021