IRT 3000

vsebina

Majhni in večnamenski prikazovalniki procesov in temperature akYtec

05.03.2020

S procesnimi prikazovalniki ITP14 in ITP16, Akytec širi svoj portfolio naprav za avtomatizacijo. Naprave so univerzalne in služijo za nadzor in upravljanje industrijskih procesov.

akYtec-procesni-prikazovalnik-ITP14-16Tako ITP 14, procesni prikazovalnik z napetostnim in tokovnim vhodom, kot tudi prikazovalnik temperature ITP 16 sta kompaktna in ergonomsko oblikovana. Opremljena sta z NPN tranzistorskim izhodom, ki se lahko uporablja kot alarmni ali krmilni izhod, pri čemer slednji omogoča izvajanje vklopa in izklopa obremenitve do 200 mA / 42 VDC.

Analogni vhod prikazovalnika ITP 14 se lahko uporablja za napetostne signale 0-10V in 2-10 V, kot tudi za tokovne signale 4-20 mA, 0-20 mA in 0-5 mA. Prilega se standardnemu 22,5 milimetrskemu izrezu za indikatorske luči, kar pomeni hitro in enostavno vgradnjo. Prikazovalnik lahko prikazuje izmerjene vrednosti različnih procesov, ko na primer oskrbe z vodo ali termalne procesne tehnike.

Edinstvena valjasta oblika za standardne izreze

ITP 16, temperaturni prikazovalnik za spremljanje in nadzor industrijskih procesov, ima nastavljiv analogni vhod, ki lahko obdeluje različne signale iz RTD in termočlenov. ITP 16 ima tudi funkcijo alarma, ki z utripajočo frekvenco približno 2 Hz sporoča, da je nastavljena vrednost procesa presežena.

Oba prikazovalnika se lahko uporabljata pri temperaturah okolice od -40 do +60°C in imata zaščito IP65. Na voljo sta dve barvi LED, rdeča in zelena. Akytec na tržišču ekskluzivno ponuja cilindrično izvedbo procesnih prikazovalnikov. Kompaktno napravo lahko namestite na vrata kontrolne omarice ali na nadzorno ploščo.

ar©tur 2016