IRT 3000

vsebina

Seco Tools širi ponudbo držal Jetstream Tooling® za splošno struženje ISO

21.05.2020

Seco Tools je predstavil razširitev svoje tehnologije Jetstream Tooling® Integrated (JETI) s celotno ponudbo držal za splošno struženje ISO. Ta tehnologija notranjega hladilnega sredstva, ki je preprosta za uporabo, znatno podaljša življenjsko dobo orodja, hkrati pa skrajša čas namestitve in indeksiranja zaradi nove zasnove vpenjal ploščic z enim vijakom in odsotnosti zunanjih cevi.

JETI ISO Complete RangeTehnologija JETI z neposrednim vnosom hladilnega sredstva pod visokim tlakom v območje rezanja zagotavlja vrhunsko odvajanje odrezkov in temperature. Držala, opremljena s sistemom Jetstream Tooling® Duo, imajo za dodatno optimizacijo postopkov še en izhod za hladilno sredstvo s strani za odvajanje, ki ga je mogoče vklopiti ali izklopiti glede na zahteve za obdelavo delov. Zato lahko proizvajalci uporabljajo veliko višje rezalne parametre, ne da bi pri tem vplivali na varnost aplikacij pri kateri koli aplikaciji za struženje ISOS, ISO-M ali ISO-P.

Držala JETI, ki so bila najprej predstavljena za držala MDT, X4, 150.10 in Snap-Tap®, v svoji razširjeni ponudbi za držala splošnega struženja ISO vključujejo 182 novih izdelkov za vsa palčna, metrična držala in držala Seco Capto™. Za več informacij o celotni ponudbi držal orodij JETI ISO se obrnite na najbližjega zastopnika družbe Seco ali obiščite spletno stran z izdelki za držala JETI.

ar©tur 2016