IRT 3000

vsebina

Globalna dobavna veriga korporacije Schneider Electric je dobitnica Gartnerjeve nagrade Power of Profession 2020

24.08.2020

Schneider Electric je za pobudo Smart Logistics prejel nagrado Business Win of the Year ter priznanje za dosego leta na področju dobavnih verig

Supply chain
Schneider Electric, vodilni v digitalni preobrazbi upravljanja in avtomatizacije energije, je prejel nagrado Business Win of the Year in priznanje za dobavno verigo leta na podelitvi Gartnerjevih nagrad Power of Profession 2020, kjer »prepoznajo in nagradijo najboljše dobavne verige in talente zadnjih dvanajstih mesecev, ki so prispevali k razvoju področja dobavnih verig«.

»Navdušeni smo, da smo za pobudo Smart Logistics prejeli nagrado Business Win of the Year in prebojni dosežek leta v dobavni verigi. Verjamemo, da naša prizadevanja za preoblikovanje dobavne verige dobro napredujejo, ti dve nagradi pa bosta navdihnili našo ekipo, da bomo v sodelovanju s partnerji vztrajali pri izvajanju našega prilagojenega, trajnostnega in povezanega programa dobavne verige 4.0 v korist naših kupcev. Nagrado Business Win of the Year smatramo kot priznanje za našo digitalno preobrazbo in zavezanost kupcem,« je dejal Mourad Tamoud, izvršni podpredsednik za globalno oskrbo v Schneider Electricu.

Supply chain
Schneiderjeva globalna dobavna dejavnost, ki obsega 200 proizvodnih obratov v 44 državah in 97 distribucijskih centrih, od leta 2019 zaposluje 86.000 ljudi, dnevno upravlja z več kot 291.000 izdelki in deluje na več kot 150.000 naročniških linijah.

Vir: www.gartner.com

ar©tur 2016