IRT 3000

vsebina

Storitev laserskega utrjevanja orodij v avtomobilski industriji

18.09.2020

Podjetje Bilsing Automation sedaj ponuja dodatno storitev laserske toplotne obdelave za utrjevanje orodij za preoblikovanje v avtomobilski industriji. V primerjavi z drugimi metodami toplotne obdelave zagotavlja laserska toplotna obdelava visokokakovostne rezultate na hiter in stroškovno učinkovit način.

Laserska toplotna obdelava omogoča natančno usmerjanje laserskega žarka na delovno območje z minimalnim vnosom toplote v okolico obdelanega območja ter nadzor hitrosti v milisekundah, kar preprečuje deformacije orodja in zagotavlja enakomerno globino utrjevanja. Takšen dimenzijski nadzor procesa pomeni, da je lahko obdelava po laserskem utrjevanju omejena na poliranje, kar odpravlja potrebo po frezanju trdega materiala, kot je običajno potrebno po procesu indukcijskega ali plamenskega toplotnega utrjevanja ali toplotnega utrjevanja v peči. Podjetje Bilsing Automation zagotavlja lasersko toplotno obdelavo za vsako orodno jeklo z 0,2 odstotka ogljika ali več, pb tem je primeren za orodja velikosti od 1 do 5.000 cm in maso do 30 ton. Lasersko površinsko utrjevanje orodij se zelo uporablja po vsej Evropi in je v vse večjem porastu tudi v ZDA in Aziji. Za podjetje Bilsing Automation kot globalno organizacijo z izkušnjami na področju izdelave kompleksnih orodij za procese preoblikovanja ter avtomatizacije orodij predstavljajo nove zmogljivosti laserskega utrjevanja orodij naravno širjenje ponudbe.

ZNP9EBA_Image_1»Podjetje Bilsing Automation ponuja lasersko toplotno obdelavo orodij za preoblikovanje v avtomobilski industriji. | Vir: Bilsing Automation

Vir: www.bilsing-automation.com

ar©tur 2016