IRT 3000

vsebina

Stäubli: nova produktna linija CombiTac direqt

05.10.2020

Podjetje Stäubli predstavlja povsem novo generacijo in linijo modularnih konektorjev, ki so najbolj prijazni za montažo in vzdrževanje doslej: CombiTac direqt

Stäubli Electrical Connectors predstavlja prvo serijo iz nove generacije modularnih konektorjev, ki omogoča kombiniranje različnih vrst električnih napajalnih, signalnih in pnevmatskih povezav za aplikacije z ročnim ali samodejnim priklopom in do 10 tisoč priključnih ciklov. S svojo sodobno lahko zasnovo, vsemi danes tehnično razpoložljivimi varnostnimi funkcijami in dejstvom, da sestavljanje poteka 100-odstotno ročno oz. brez orodja, so izdelki CombiTac direqt varna, zanesljiva in za vzdrževanje prijazna modularna rešitev konektorjev za različne industrije in aplikacije.

svsvsvv

Podjetja Stäubli Electrical Connectors že vrsto let uspešno izdeluje različne rešitve konektorjev, ki kombinirajo visokokakovostne električne napajalne, signalne, podatkovne, pnevmatske in fluidne povezave v enotnem in modularnem sistemu konektorjev, ki je znan pod imenom CombiTac.

Sistem CombiTac ponuja kupcem po vsem svetu kompaktno in modularno rešitev konektorjev, ki ne zasede veliko prostora ter jo je mogoče 100-odstotno prilagoditi vsakokratnim dimenzijskim in tehničnim zahtevam, njihovo delovanje pa je varno in zanesljivo tudi pri najzahtevnejših mehanskih obremenitvah oz. okoljih.

Stäubli danes s prihodom nove generacije konektorjev v družino CombiTac ponuja kupcem še več prilagodljivosti pri izbiri pravega sistema modularnih konektorjev. Družino CombiTac od tega trenutka naprej sestavljata dve liniji: CombiTac uniq in nova CombiTac direqt.

Linija CombiTac uniq izpolnjuje najstrožje zahteve industrijskih aplikacij in omogoča do 100 tisoč priključnih ciklov. Linija CombiTac direqt odgovarja na današnje potrebe in trende trga modularnih konektorjev za zmanjšanje stroškov montaže in vzdrževanja na absolutni minimum.

Njena funkcija Click-and-Connect omogoča bliskovito sestavljanje vseh delov brez uporabe orodja. Vsak nosilec oz. okvir je kodiran, kar izključuje tveganje napak pri montaži ali zamenjavo polov pri povezovanju moških in ženskih konektorjev.

Vse vrste konfiguracij, bodisi za vgradnjo v pulte ali v ohišja, zagotavljajo konstantno in zanesljivo povezovanje signalov, električnega napajanja ali stisnjenega zraka z do 10 tisoč priključnimi cikli. Kakovost zvez je v celotnem življenjskem ciklu na najvišji možni ravni s konstantno nizko kontaktno upornostjo in stabilno zmogljivostjo tudi v prisotnosti udarcev in vibracij. Na voljo so kontakti za srednje in visoke tokove do 350 A z zaščito IP2X na ženski in moški strani in tudi tesne pnevmatske spojke (15 bar).

Vse izdelke CombiTac direqt in CombiTac uniq je mogoče hitro in preprosto konfigurirati prek spleta z intuitivno programsko opremo CombiTac configurator, dobavljeni pa so v sestavljenem stanju.

Obe liniji CombiTac sta primerni za najrazličnejše aplikacije v splošni industriji, avtomatizaciji, avtomobilski proizvodnji, pri preizkušanju, v medicini in v zdravstvu, v železniškem prometu, transportu in logistiki, kupcem pa ponujata prilagodljivost pri izbiri pravega izdelka za vse potrebe na področju zmogljivosti in optimizacije procesov.

Produktni vodja linij CombiTac Martin Yiapanas poroča: »Kot ponudnik rešitev skušamo vedno ohraniti tesen stik s kupci po vsem svetu in to usmeritev nameravamo ohraniti tudi v prihodnje. Svojim kupcem danes ponujamo optimalne rešitve modularnih konektorjev, ki so najvišje kakovosti, prilagojene potrebam kupcev in dobavljene v kompletu, po potrebi tudi s kabli.

Izdelki CombiTac direqt so nov član družine CombiTac in jih bomo razvijali vzporedno z linijo CombiTac uniq. Kupci lahko v prihodnje pričakujejo številne nove vrste povezav in funkcije.«

Vir: staubli.com

 

ar©tur 2016