IRT 3000

vsebina

Pred vrati virtualni dogodek za obstoječe tuje investitorje v Sloveniji

20.11.2020

Pod okriljem SPIRIT Slovenija bo naslednji teden potekalo 4. raziskovalno srečanje za podjetja s tujim in mešanim kapitalom. Rdeča nit srečanja, ki bo 25. novembra 2020 potekalo virtualno iz studia na Brdu pri Kranju, je prihodnost, v kateri ključni elementi za uspeh podjetij vse bolj postajajo nove tehnologije in umetna inteligenca, bistveni pa še vedno ostajajo ljudje.

1O umetni inteligenci, analizi velike količine podatkov ter tehnologiji kot pomočniku pri lansiranju ideje na trg bodo govorili dr. Joachim Weise, Senior Vice President Data Strategy and Analytics, zadolžen za umetno inteligenco v DB Schenker, Nemčija; dr. Jure Leskovec, profesor, Univerza Stanford, in direktor raziskav in naprednih tehnologij Pinterest, Silicijeva dolina, ZDA; Mic Melanšek in Rado Daradan, Mali junaki, ustanovitelja Hooray Studios d. o. o. Petra Majdič, najuspešnejša slovenska smučarska tekačica vseh časov, in dr. Matej Tušak, športni psiholog, pa bosta predstavila zmagovalno miselnost, ki poleg trdega dela, talenta, predanosti in strasti tlakuje pot k uspehu tako pri posamezniku kot v ekipi.

3. raziskovalno srečanje v letu 2019_Mediaspeed Vid Rotar (90) Tina MazeNa lanskem srečanju sta skrivnost uspeha vodenja ene najboljših ekip na svetu v zgodovini alpskega smučanja - Team to aMaze, predstavila Tina Maze in Andrea Massi. Foto: Vid Rotar/Mediaspeed

Rdeča nit raziskovalnega srečanja podjetij s tujim in mešanim kapitalom v 2019 so bile ključne lastnosti voditeljev 21. stoletja pri vodenju zaposlenih in timov, leta 2018 so govorili o gradnikih uspeha v svetu hitrih sprememb ter nujnosti prilagajanja podjetij in zaposlenih, na prvem tovrstnem srečanju v 2017 pa o umetnosti inovativnega iskanja in razvoja pravih sodelavcev ter visoki zavzetosti zaposlenih. Vsa dosedanja butična srečanja voditeljev podjetij s tujim kapitalom so bila med udeleženci odlično sprejeta.

Program dogodka s prijavnico https://raziskovalno-srecanje.investslovenia.org/

2

www.spiritslovenia.si

ar©tur 2016