IRT 3000

vsebina

Audax: odslej so naši tečaji na voljo tudi preko spleta

14.01.2021

Naj vas razmere ne odvrnejo od pridobivanja novih znanj. Ekipa našega izobraževalnega centra je pripravila možnost izobraževanja na daljavo z vsemi značilnostmi klasičnega izobraževanja.

Ekipa našega izobraževalnega centra je že na samem začetku zaostrenih epidemioloških razmer pričela s pripravo sistema za oddaljeno izobraževanje. Podjetjem je tako tudi v času, ko velik delež zaposlenih dela od doma, na voljo izobraževanje na daljavo.

Druga oblika, ista kakovost

Pri zasnovi spletnih tečajev smo posebno pozornost posvetili zagotavljanju enake kakovosti izobraževanja, kot jo ponujajo klasični tečaji v naših učilnicah v Ljubljani:

* oddaljeni dostop do ustrezne verzije programske opreme,
* neposredna video in audio komunikacija s predavateljem,
* skrbno pripravljen program, razdeljen po vsebinskih modulih,
* oddaljenemu delu prilagojena intenzivnost in potek.

Tehnična priporočila za spletni tečaj

Za lažje delo in komunikacijo s predavateljem priporočamo:

* uporabo dveh ekranov: na enem ekranu bo program Creo, kjer se izvajajo vaje, na drugem zaslonu pa skripta tečaja in video povezava. 
* uporabo slušalk z mikrofonom in kamere
* hitrost internetne povezave vsaj 10/1 Mbps (Download/Upload), kar zadostuje minimalni zahtevi za kvaliteten prenos slike in tekoče delo s programom Creo 
* zaustavitev drugih prenosov (Download/Uploda) iz vašega računalnika, ki bi lahko obremenjevali mrežo in s tem znižali kvaliteto prenosa slike in dela s Creo.

Razpisani tečaji

Seznam trenutno razpisanih tečajev je dostopen na naši spletni strani, v kolikor bi se v podjetju želeli udeležiti kakšnega od nerazpisanih tečajev, pa se lahko prijavite tudi kot potencialni udeleženec ali skupina potencialnih udeležencev. 

ti.audax.si

ar©tur 2016