IRT 3000

vsebina

NiceLabel (Euro Plus) in Loftware združujeta moči in postajata vodilno globalno podjetje na področju programskih rešitev za označevanje

13.01.2021

S skupno 60 leti izkušenj bosta uporabnikom in partnerjem ponudila širši nabor rešitev in zmogljivejšo programsko opremo

Loftware_Nicelabel_Combine

Loftware, Inc., vodilno globalno podjetje na področju programskih rešitev za označevanje v velikih podjetjih (v t.i. enterprise segmentu) ter za upravljanje oblikovanja embalaže, in NiceLabel (krovno podjetje Euro Plus d.o.o.), vodilni globalni ponudnik programskih rešitev za oblikovanje etiket in sistemov za označevanje, združujeta moči pod korporativno blagovno znamko Loftware. S skupnimi močmi bosta uporabnikom in partnerjem nudila širši nabor rešitev, zmogljivejšo programsko opremo ter dodatne koristi na podlagi obsežnejših investicij v programske rešitve in tehnologije v oblaku. Podjetji imata skupno več kot 60 let izkušenj z reševanjem izzivov na področju označevanja v podjetjih vseh velikosti, z vsega sveta, iz najrazličnejših panog.Loftware_HQLoftware HQ

“Naša strateška vizija, da ponudimo širši in globlji nabor rešitev za označevanje ter obenem ustvarimo pogoje za še hitrejšo rast, višjo raven storitev in globalno tehnično podporo, bo koristna tako za uporabnike naših rešitev, poslovne in tehnološke partnerje kot tudi za celoten trg. Povezali bomo najboljše talente iz panoge, kar bo omogočilo nove razsežnosti inoviranja,” je dejal Robert O’Connor Jr., predsednik in glavni direktor podjetja Loftware. “Podjetji Loftware in NiceLabel sta v zadnjih letih hitro rasli in se razvijali, še posebej v letu 2020, ko so rešitve na področju označevanja postale kritičnega pomena za neprekinjeno delovanje oskrbovalnih verig. Naša odločitev za kombinacijo dveh uspešnih, rastočih organizacij pomeni pomemben korak k širitvi poslovanja v naslednjem desetletju,” je dodal.

NiceLabel_HQNiceLabel HQ

NiceLabelova razvejana globalna partnerska mreža vključuje IKT podjetja, ki prodajajo standardne rešitve, sistemske integratorje, proizvajalce industrijskih tiskalnikov (OEM) in tehnološka podjetja s področja tiskanja, ki uporabljajo NiceLabelove rešitve in tehnologijo.

Z vidika medsebojnega dopolnjevanja podjetij Loftware prinaša bogate izkušnje na področjih prodaje, storitev in tehnične podpore, programskih rešitev za označevanje v velikih podjetjih (t.i. enterprise segmentu) ter rešitev za upravljanje oblikovanja embalaže. Skupno podjetje bo ponujalo programske rešitve znamk Loftware in NiceLabel ter najširši nabor rešitev v oblaku za končne uporabnike in poslovne partnerje z vsega sveta. Celovita ponudba bo prispevala k povečanju agilnosti oskrbovalnih verig, skladnosti z uredbami na področju označevanja in optimiziranju poslovanja podjetij iz panog, kot so npr. farmacija, biotehnologija, trgovina, prehrambna, avtomobilska, kemijska industrija, proizvodnja potrošnih dobrin, oblačil.  

“Navdušeni smo nad tem, da združujemo moči s podjetjem Loftware, in se veselimo novih programskih rešitev in inovacij, ki jih bomo uporabnikom in poslovnim partnerjem ponudili kot večje podjetje s ciljem, da jim pomagamo izboljšati poslovanje,” je dejal Chris Walsh, glavni direktor skupine NiceLabel. “Podjetji ponujata rešitve, ki se odlično dopolnjujejo, in so na trgu pomembnejše kot kadarkoli prej. Naš enovit nastop predstavlja pomembno priložnost za nadaljnjo rast v obdobju, ko se organizacije soočajo z naraščajočimi potrebami kupcev in številnimi uredbami na področju označevanja, ter si prizadevajo za standardizacijo označevanje na različnih lokacijah,” je dodal.

Loftware v četrtek, 14. januarja, ob 16. uri organizira spletni dogodek, na katerem bo Robert O'Connor Jr. predstavil, kako bo kombinacija podjetij Loftware in NiceLabel pomembno spremenila panogo označevanja.

www.nicelabel.com

ar©tur 2016