IRT 3000

vsebina

30 let TME – neznana zgodovina

02.03.2021

Poglejte, kako se je rodilo vodilno podjetje s področja elektronskih komponent.

Leta 2020 se bomo gotovo dolgo spominjali. Za TME je bilo to ne samo zahtevno leto ampak tudi 30. obletnica naše dejavnosti. V skromnih začetkih v enako zahtevnih časih, ob prelomu 80. in 90. let 20. stoletja, smo se ukvarjali s trgovino na sejmih in tržiščih. Kot zanimivost dodamo, da je današnji mednarodni gigant s področja distribucije elektronskih komponent svoj prvi sedež imel v bivalni prikolici. Ampak od takrat se je marsikaj spremenilo in danes je podjetje, ki sta ga ustanovila dva brata: inženir in študent medicine, poznano na celem svetu.

Pri razvoju podjetja sta se brata opirala na intuicijo, pogum in odprtost. Adam in Zbigniew Kuczyński sta segala po novih rešitvah, zaradi katerih danes pošiljke iz TME lahko prispejo v vsak kotiček sveta. Najpomembnejše pa je, da je družba kljub ogromnemu razvoju ohranila svoj družinski značaj in največji pomen vedno daje ljudem: strankam in delavcem.

To je samo peščica podatkov. Če želite izvedeti več o firmi Transfer Multisort Elektronik in našem logotipu, vabimo vas k ogledu filma. Poglejte, kako smo se iz bivalne prikolice preselili v moderno poslovno stavbo in avtomatiziran logistični center, v katerem ljudje sodelujejo z roboti:

dvd

Vir: www.tme.eu

Izvorno besedilo: https://www.tme.eu/si/en/news/events/page/42823/30-years-of-tme-the-lesser-known-history-of-the-company/

ar©tur 2016