IRT 3000

vsebina

Nova direktorica prodaje v Schneider Electricu

08.03.2021

• Jelena Pejković je nova direktorica prodaje divizije "Secure Power" pri Schneider Electricu in je zadolžena za trge Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Črne gore.
• Cilj je ohraniti vodilni položaj na trgu neprekinjenega napajanja in rešitev podatkovnih centrov ter ostati zanesljiv strateški partner

Jelena Pejkovic

Jelena Pejkovic 1Jelena Pejković je z več kot 10-letnimi izkušnjami na trženjskih in prodajnih položajih v različnih oddelkih znotraj Schneider Electrica prevzela vodilni položaj v IT oddelku. Zadolžena bo za pet trgov: Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, Črno goro ter Bosno in Hercegovino.

»Sektor Secure Power vključuje portfelj izdelkov, rešitev in storitev APC, ki je nedvomno znana kot blagovna znamka številka ena v svetu in v Sloveniji, ko gre za neprekinjeno napajanje in podatkovne centre. Prvi cilj je zagotovo ohraniti položaj zanesljivega strateškega partnerja na področju B2B in B2C. Naš trg sestavljajo predvsem vsi uporabniki, ki potrebujejo visokokakovostno razpoložljivost IT infrastrukture in zelo zanesljivo opremo. Z intenzivno rastjo digitalizacije in digitalne preobrazbe na vseh področjih poslovanja naš trg raste,« je ob imenovanju povedala Jelena Pejković in dodala, da se bo podjetje osredotočilo na velike podatkovne centre in njihovo uporabo v kritičnih segmentih, kot je npr. bolnišnična infrastruktura.

Z velikim številom novih izdelkov, ki jih Schneider Electric vsako leto predstavi na trgu in s katerimi se na vse bolj inovativen način odziva na potrebe kupcev, bo posebna pozornost namenjena programskim rešitvam iz linije Ecostruxure. Programska oprema Ecostruxure IT Expert omogoča oddaljeno spremljanje neomejenega števila lokacij, vpogled v delovanje IT opreme, ki jo je mogoče povezati v omrežje, in optimizacijo virov, zahvaljujoč naprednim procesom strojnega učenja (angl. machine learning), ki obdelujejo podatke in uporabnikom omogočajo povečanje zanesljivosti njihovega informacijskega sistema in optimizacijo stroškov.

Poleg izdelkov in programskih rešitev bodo kupci imeli na voljo številne storitve: zagon, servis preventivnih pregledov, vzdrževanje v garancijskem roku, podaljšane garancije in nadgradnje opreme, vse z namenom podpore strankam v celotnem ciklu – od načrtovanja pa do konca življenjske dobe opreme.

Obiščite nas na www.se.com/si/sl/.

ar©tur 2016