IRT 3000

vsebina

INOTEH: Novi senzor 298A kontrole nivoja tekočin z analognim signalom

12.03.2021

Proizvajalec ELOBAU prinaša na trg analogni senzor nivoja 298A, ki bazira na REED tehnologiji in omogoča fleksibilno merjenje nivoja tekočin v strojih in gospodarskih vozilih.

Z novim senzorjem kontrole nivoja tekočine 298A proizvajalec ELOBAU širi svojo družino REED izdelkov za merjenje nivoja v rezervoarjih za gorivo, hladilno tekočino, olje, vodo in tudi kemikalije. Oblikovalci in razvijalci strojev, vozil in sistemov imajo koristi od kompaktnega, prilagodljivo nastavljivega senzorja nivoja z analognim izhodnim signalom.

Senzor 298ASlika 1: Senzor nivoja tekočin 298A

Analogni izhodni signal je glavna razlika v primerjavi s predhodnikom 298. Medtem ko senzor 298 generira uporovni izhodni signal, 298A generira analogni izhodni signal, bodisi kot tokovni signal v območju od 4 do 20 mA ali napetostni signal v območju od 0,5 do 4,5 VDC. To znatno poenostavi vključitev v električni sistem vozil, saj odpravi dodatne komponente, kot so npr. pretvorniki. Standardiziran izhodni signal omogoča enostavno povezavo z drugimi sistemi vozil, kot je kazalnik nivoja v pilotski kabini.

Več informacij o produktih proizvajalca ELOBAU dobite pri podjetju INOTEH.

www.inoteh.si

ar©tur 2016