IRT 3000

vsebina

Pametni sistem orodja A8500

15.03.2021

Hascov sistem pametnega orodja A8500 je učinkovit in zelo sprejemljiv sistem orodij za brizgalne stroje. Obsega vse sestav ne dele klasičnega orodja, tako da se mora kupec osredotočiti le na gravuro in izmetavanje.

Kombinacija A8500 in K3600 omogočata učinkovito in hitro menjavo orodij na vseh standardnih strojih za brizganje. Dosledna uporaba tega dvojca odpira nove priložnosti za oblikovalce. Negativne kote, izvlečna jedra, drsnike in toplokanalni sistem je mogoče neposredno integrirati v CMS in so na voljo za vsa orodja K3600 kot cenejša alternative.

Orodje A8500 je na stroj pritrjeno s samo štirimi vijaki na vsaki strani. Omogočeno je hitro in enostavno vpenjanje oziroma menjavanje orodij različnih velikosti.

dfff

A8500 je dopolnjen s preizkušenim majhnim “vložnim” kompletom K3600. »Pametni standardni paket izdelkov« je sestavljen iz obeh oblikovalnih plošč, sklopa izmetačev in vseh pripadajočih komponent. Za majhna serijska orodja s CMS so dimenzije in debeline plošč, premer sistema, razmik odprtin in odprtine izvrtin prevzeti iz klasične serije HASCO K. Tako lahko vsak HASCO K3600 postane »normalno« orodje za brizganje.

Ena izmed ključnih prednosti je prilagodljivost, ki jo ponuja dvojec. Ker K3600 ne zahteva centriranja na stroju, je mogoče v orodju uporabiti več gnezd, od katerih ima vsako svoj položaj. Pri izdelkih z enako maso in barvo lahko dosežete čas menjave krajši od 5 minut.

www.hasco.com

ar©tur 2016