IRT 3000

vsebina

FANUC pričenja s serijo webinarjev

18.03.2021

Strokovnjaki za CNC stroje organizirajo izobraževanja o vprašanjih avtomatizacije

WebinarFanuc

Od 30. marca 2021 bo FANUC izvajal serijo spletnih seminarjev s poudarkom na avtomatizaciji tovarn. Webinarji bodo potekali mesečno in bodo vključevali številne uporabne, prilagodljive in varnostne funkcije CNC-jev FANUC. Primeri so hiter in enostaven zagon (QSSR) za enostavno povezavo robotov in strojev ter druge funkcije, kot so G-Code Guidance, funkcionalnost PROFINET in orodja, kot je orodje za pomoč pri preverjanju sprejemljivosti za dvojno preverjanje. Sistemski partnerji, končni uporabniki in vsi zainteresirani za uporabo CNC-jev FANUC imajo priložnost, da se pridružijo enemu ali vsem spletnim seminarjem in izvejo več o nastavitvi, konfiguraciji in uporabi CNC-funkcij FANUC.

Prvi webinar te serije se bo vrtel okoli avtomatizacije strojev. Čeprav je to pogosta naloga za sistemske partnerje (MTB), nemotenega sodelovanja med strojem in robotom ni mogoče razumeti kot samoumevno. Da bi olajšali delo MTB-jev pri tej težavi, je FANUC v CNC krmilnike in robote vgradil funkcije, ki olajšajo kombiniranje stroja in robota. Markus Birkhold pojasnjuje, katere funkcije so na voljo takoj in kako je mogoče povezavo hitro uresničiti s pomočjo QSSR (hiter in preprost zagon robotizacije).

»FANUC je zelo inovativno podjetje in nenehno razvija nove CNC funkcije za naše stranke. Da bi strankam zagotovili celovit pregled naših tehnologij, smo ustvarili to redno serijo spletnih seminarjev, «pravi Martin Stockinger, produktni vodja CNC za FANUC Europe. Spletni seminarji se bodo osredotočili na zmanjšanje izpadov, zmogljivosti obdelave in enostavnosti uporabe.

Če želite izvedeti, katere spletne seminarje ponuja FANUC, obiščite https://levelup.fanuc.eu/en/

ar©tur 2016