IRT 3000

vsebina

Topomatika je postala partner svetovno znanega podjetja Carl Zeiss AG

05.04.2021

Eno vodilnih podjetij na področju merilne tehnike in CT-merilne tehnike Carl Zeiss AG je podpisalo dogovor z vodilnim hrvaškim ponudnikom industrijske 3D-merilne tehnike.

xccc

Podjetje Topomatika s ponosom in navdušenjem objavlja novico o začetku sodelovanja s podjetjem ZEISS Industrial Metrology, enim izmed najbolj znanih mednarodnih podjetij na področju industrijske merilne tehnologije.

»S skupino ZEISS bomo sodelovali na področju merilne računalniške tomografije (CT) in drugih rentgenskih rešitev, s tem pa bomo lahko svojim strankam ponudili široko paleto storitev, ki jih potrebujejo stranke. Zeiss je eden izmed vodilnih ponudnikov merilne tehnike in CT-merilne tehnike, to sodelovanje pa samo potrjuje, da držimo korak s svetovnimi trendi in nam omogoča, da kupcem ponudimo najboljšo možno storitev,« poročajo iz Topomatike.

V Topomatiki lahko na podlagi rezultatov CT-meritev zelo natančno digitalizirajo vzorce, vključno z notranjo geometrijo na ravni najbolj drobnih podrobnosti, po potrebi pa lahko opravijo tudi nadaljnje analize (poroznost, GD&T). To je še posebej pomembno v industriji, znanosti, raziskavah in razvoju. Vsakodnevno se vse več tehničnih panog obrača v prihodnost in uporablja CT-meritve za vrhunske rezultate.

Skupina ZEISS je začela svojo poslovno pot leta 1840 kot delavnica za precizno mehaniko in optiko v nemškem mestu Jena. Danes razvija in prodaja polprevodniško opremo, merilno tehniko, mikroskope, medicinsko tehniko, leče za očala, filmske kamere in fotoaparate.

www.topomatika.hr

ar©tur 2016