IRT 3000

vsebina

CADCAM Lab praznuje 20. obletnico uspešnega poslovanja na slovenskem trgu

25.11.2021

CADCAM Lab letos praznuje 20. obletnico uspešnega poslovanja v Sloveniji. Od ustanovitve leta 2001 smo aktivno sodelovali pri uvajanju izboljšav v slovensko gospodarstvo. Pohvalimo se lahko z več kot 500 uspešno zaključenimi projekti, kjer smo več kot 150 strankam v Sloveniji pomagali do optimizacije poslovanja / proizvodnje z implementacijo vrhunskih programskih rešitev.

20 let_NEWS

Vse skupaj se je začelo leta 2001, ko je CADCAM Lab s podjetji Dassault Systemes in IBM vstopilo v svet PLM-a. Kot že samo ime pove, smo začeli kot specializirano podjetje za prodajo in podporo CAD in CAM programskih rešitev, a smo v skladu z dinamiko trga ves čas rasli in se razvijali.

Skozi celoten razvoj podjetja je bilo poslanstvo in vizija CADCAM Lab-a vedno osredotočeno na napredek, ustvarjanje novega znanja in novih, vedno bolj naprednih programskih rešitev. Danes smo prisotni kot prepoznavna blagovna znamka na trgu razvoja in proizvodnje izdelkov, predvsem v avtomobilski industriji, ladjedelništvu, energetiki in industrijskih obratih. Postali smo svetovalno podjetje, ki izvaja celovito in specifičnim potrebam prilagojeno digitalno preobrazbo, ob tem pa smo postali tudi sistemski integrator.

 »V veliko veselje mi je, da praznujemo 20 let uspešnosti, hkrati pa bi se vsaki stranki in partnerju rad zahvalil za izkazano zaupanje v naše podjetje. Prepričan sem, da bomo zgodbo o uspehu nadaljevali in tudi v prihodnosti poskrbeli za partnerski, profesionalen in zaupanja vreden odnos«.,  je povedal David Celestina, direktor podjetja CADCAM Lab.

Po 20 letih smo ponosni, da smo dosegli vse, kar smo leta 2001 sanjali, si želeli in verjeli, da lahko dosežemo. Z nenehnim delom in učenjem smo v 20 letih zrasli v vodilnega ponudnika digitalnih rešitev ter postali zanesljiv partner na poti do digitalne preobrazbe.

CADCAM Lab 20. obletnica poslovanja

 

ar©tur 2021