IRT 3000

vsebina

EIT Manufacturing: Program za izgradnjo podjetja (do 1. oktobra 2023)

18.09.2023

Odkrijte prihodnost evropske proizvodnje s programom EIT Manufacturing Venture Building Programme. Dinamična pobuda je namenjena zagonu naslednje generacije hitro rastočih industrijskih zagonskih podjetij, ponuja 9-tedenski virtualni program za oblikovanje tveganj, opremljen s strokovnimi delavnicami, mentorstvom in dogodki za mreženje na področju razvoja poslovanja, potrjevanja trga in pripravljenosti za naložbe.

EIT logo

EIT

Program nudi:

- 9-tedenski virtualni program za oblikovanje tveganj, namenjen industrijskim zagonskim podjetjem, vključno s strokovnimi delavnicami in mentorstvom o razvoju poslovanja, financiranju in dostopu do trga.

- Vstopnice za 4 ugledne dogodke za mreženje s proizvodnimi podjetji, MSP, vlagatelji in podpornimi organizacijami za zagon podjetij.

- Prepoznavnost in mednarodno oglaševanje.

- Ocena in dostop do storitev za ustanavljanje podjetij EIT Manufacturing ter pretok poslov za financiranje v višini do 500 000 EUR.

Program za ustanavljanje podjetij se osredotoča na podjetja z rešitvami, ki obravnavajo pereče izzive v proizvodnem sektorju s TRL 4-8.

Spodbuja prijave zagonskih podjetij, ki lahko dokažejo, kako je njihova rešitev strateško pomembna za evropsko proizvodnjo. Na primer podpora proizvodnji v prednostnih sektorjih in aplikacijah EU, kot so: baterije, vodik, elektronika in sončna energija, materiali, polprevodniki, avtomobilska industrija ter proizvodnja strojev in opreme.

Več informacij o programu: https://www.eitmanufacturing.eu/what-we-do/business-creation/opportunities/venture-building/

Rok za prijavo je 1. oktober 2023.

ar©tur 2021