IRT 3000

vsebina

Predstavitev programskega paketa KISSsoft: Moj prvi zobnik

15.04.2024

V živo, 14. maj 2024, ob 9:00. Slovenski jezik - trajanje spletnega seminarja je 45 min. V novem spletnem seminarju Gear Trainer bomo inženirjem predstavili osnovne funkcije programskega paketa KISSsoft.

Predstavitev programskega paketa KISSsoft Moj prvi zobnikPredstavitev vključuje opis uporabniškega vmesnika, delovanja programa in poudarek na enostavnosti uporabe. Skupaj bomo skonstruirali prvo stopnjo menjalnika za e-pogon. Postopek vključuje določitev ključnih podatkov, kot sta medosna razdalja in modul na podlagi zahtevane tehnične specifikacije. Za konec bomo izbrano zasnovo optimizirali glede na izkoristek, težo in druge kriterije.

QR codeTa spletni seminar v živo je brezplačen in je del Gleason akademije. Preprosto skenirajte kodo QR za registracijo. Prijave se zaključijo eno uro pred začetkom spletnega seminarja. Po registraciji boste po elektronski pošti prejeli povezavo do seminarja. Preverite tudi vsiljeno pošto.Upoštevajte, da lahko nepopolne in nerazumljive informacije povzročijo odpoved vaše udeležbe na seminarju.

Spletni seminarji Gear Trainer pokrivajo različne teme o tehnologiji izdelave stožčastih in valjastih zobnikov, vključno z načrtovanjem in optimizacijo zobnikov in zobniških prenosov, postopki izdelave, meritvami, orodji, programsko opremo in proizvodnim sistemi 4.0. Spletni seminarji vključujejo kombinacijo različnih platform, vključno s predstavitvami procesov in programske opreme v živo. Spletne seminarje Gear Trainer v živo vodijo strokovnjaki s področja zobnikov. Možno bo tudi postavljanje vprašanj prek funkcije klepeta. V prvih 30 minutah bodo naši strokovnjaki predstavili temo, vsa postavljena vprašanja pa bodo obravnavana v sklopu Q&A na koncu predavanja.

KISSsoft je del globalne družine Gleason. Podjetje Gleason, ustanovljeno leta 1896, je vodilno na svetu na področju zobnikov.

Več informacij o podjetju Gleason lahko najdete na: www.gleason.com/training

ar©tur 2021