IRT 3000

content

IRT Boutique

Annual subscription - printed

Revija IRT3000 je osrednji vir informacij za strokovnjake v proizvodnji. Mnogim služi kot priročnik, ko se pri svojem delu soočajo s strokovnimi izzivi.

€50.00

Avtomobilski polnilnik za telefon

Napravica, ki bi jo v teh časih morali upoštevati kot »obvezno« avtomobilsko opremo – ABS adapter za polnjenje mobilnih telefonov z USB režo.

€1.90

Blok in kemični svinčnik IRT

Blok in kemični svinčnik IRT

€2.60

Dežnik - velik

Eleganten velik dežnik s potiskom IRT3000 je kot nalašč za deževne sprehode v dvoje.

€19.90

€15.92

Dežnik - zložljiv

Za dneve, ko se sonce skrije za oblake. Kakovosten zložljiv dežnik z avtomatskim odpiranjem, premera 97 cm in v dveh barvnih kombinacijah.

€16.90

K1: Uporabna fizika odrezavanja kovin – Dobre prakse

Knjiga predstavlja praktični vodnik »kaj delati« in »kako delati«, da bodo procesi obdelave kovin z odrezavanjem zanesljivi, produktivni in donosni.

€25.00

K2: Slabšanje orodja - praktični modeli

Večino težav, ki se pojavijo pri postopku odrezovanja, je mogoče opredeliti kot dogodke povezane z obrabo orodij. Ta knjiga se posveča samo tej tematiki in podaja praktične smernice za reševanje s tem povezanih izzivov. Knjiga za najboljšo produktivnost v delavnici.

€25.00

K3: Odrezavanje kovin - teorije v praksi

Tretja iz niza knjig o odrezavanju kovin, ki se posveča praktičnemu vidiku. Uporabna zlasti v oddelkih mehanske obdelave in njim podobnih oddelkih. (Še posebej primerna za letalski in energetski segment.)

€29.00

Kapa s šiltom IRT3000

Kapa za prosti čas in dneve polne sonca … Udobna in stilsko dovršena kapa s ščitkom je izdelana iz trpežnega tekstila, prijetnega na otip in prijaznega koži.

€9.90

Knjiga Umetnost brizganja

Odličen priročnik za predelavo termoplastov, ki predstavlja številne praktične izkušnje in izpostavlja napake pri brizganju ter načine, kako se jim izogniti.

€29.00

Kocka z lističi IRT3000

Kocka z lističi za opomnike (9 cm x 9 cm x 8,5 cm). Beli lističi z rdeče-črnim potiskom IRT3000 so kot nalašč za pisanje opomnikov.

€3.90

Letna naročnina - digitalna

Revija IRT3000 je osrednji vir informacij za strokovnjake v proizvodnji. Mnogim služi kot priročnik, ko se pri svojem delu soočajo s strokovnimi izzivi.

€30.00

Lučka USB

USB lučka za notesnik

€2.90

Majica IRT3000 – moška

Naročniška majica je iz česanega bombaža, brez stranskega šiva, udobna in potiskana spredaj in zadaj z logotipom IRT3000. Majica znamke Sol's je na voljo v rdeči, črni in beli barvi ter v različnih velikostih.

€9.90

Majica IRT3000 – ženska

Majica za naročnice je iz česanega bombaža, telirana, brez stranskega šiva. Udobna in hkrati elegantna majica Sol's poudari vašo postavo, potisk IRT3000 spredaj in zadaj pa poskrbi, da boste opažene.

€9.90

Nakupovalna vrečka

Bodite trajnostno naravnani in uporabljajte nakupovalne vrečke iz bombaža.

€2.10

Paket Gremo na pot

Paket Gremo na pot IRT3000 je sestavljen iz praktičnih izdelkov za vsakdanjo uporabo: nahrbtnika za prenosnik s priključkom za polnilno banko, zložljivega kozarčka, zložljivega dežnika, ovratnega traku in USB polnilca.

€54.90

Paket Gremo po nakupih

Pisarniški paket je sestavljen iz praktičnih izdelkov za vsakdanjo uporabo. Poleg trpežne nakupovalne vrečke za dolgotrajno uporabo vsebuje še blok in kemični svinčnik za pisanje vaših nakupovalnih seznamov, USB ključek za shranjevanje e-dokumentov in ovratni trak za »dobro vago«.

€9.90

Pralna maska

Bodite trajnostno naravnani in se opremite s pralno zaščitno masko za večkratno uporabo, ki je v celoti izdelana in potiskana v Sloveniji.

€6.90

Skodelica IF IRT

Keramična skodelica Industrijski forum IRT je kot nalašč za prijetne trenutke s svojo najljubšo jutranjo pijačo. Bela z modro obrobo in ročajem, za 350 ml tekočine …

€4.90

Skodelica IRT3000

Kakšno kavo imate radi? Sladko, z mlekom, s smetano ali le močno črno? Za tiste, ki si radi osladite svoje napitke, je tu keramična skodelica z žličko, ki bo vedno pri roki, saj se jo vstavi kar v ročaj.

€4.90

Skodelica IRT3000 - črna

Robustno elegantna, nekoliko večja keramična skodelica v večno atraktivni mat črni barvi s sijočo rdečo notranjostjo.

€5.90

Softshell jakna – moška

Kakovostna vodo- in vetrnoodporna softshell jakna IRT3000, ki diha.

€59.90

Softshell jakna s kapuco – ženska

Športno-elegantna softshell jakna iz kakovostnega vodoodpornega materiala ne prepušča vetra, vendar omogoča dihanje.

€74.90

Stenska ura

Klasična stenska ura

€14.90

Šilt IRT3000

Kadar je za kapo prevroče, sončnih očal pa ni pri roki, je tu priročen ščitek, ki vas zaščiti pred soncem.

€8.90

Tračni meter z zaponko 3m

Robustni tračni meter IRT3000 z gumiranim ohišjem in zaponko za pas ter fiksno zavoro traku.

€3.90

Trak za ključe

Ovratni trak za ključe s potiskom IRT3000 bo poskrbel, da boste vedno vedeli, kje so vaši ključi. Širina 2 cm, kovinski karabin.

€1.90

USB ključek IRT3000

Prenosni USB ključek za shranjevanje e-dokumentov odlikujejo visoka kakovost, hitrost in zanesljivost. Kapaciteta: 16 GB.

€3.90

Zbirka knjig SECOTOOLS - 2 knjigi

Ob naročilu celotne zbirke knjig SECOTOOLS - ob nakupu dveh knjig iz zbirke vam nudimo 10 % popust.

€50.00

Zbirka knjig SECOTOOLS - 3 knjige

Ob naročilu celotne zbirke knjig SECOTOOLS (3knjige) vam priznamo 15 % popust na celotni nakup.

€79.00

€67.15

Zložljiv lonček (rdeč)

Vsestransko uporaben zložljiv lonček, ki ga lahko s karabinom pripnete na nahrbtnik ali torbico. Za pijačo, sladkor ali oreščke, za tople ali hladne pijače …

€3.90

ar©tur 2016